SĂĄdan bruger du HP-Supplies.dk

Der er flere forskellige indgange til butikken: Leder du efter tilbehør til en specifik printer, telefax eller kopimaskine, vælger du "Supplies Guide" neders til venstre. Her vælger du først "Producent" og herefter "Model".

Hvis du derimod leder efter en bestemt varetype, er det nemmest og hurtigst at starte med at klikke på en af varegrupperne i menuen til venstre. Du kan her klikke dig frem til nøjagtig de varegrupper, du søger.

Yderlige har du mulighed for at søge i feltet "Find Vare" i menuen til venstre . Her kan du for eksempel indtaste et varenummer (enten vores eller producentens originale).

Når du har klikket dig igennem de forskellige varegrupper, kommer du til en oversigt, der indeholder alle varerne i den pågældende varegruppe. Her finder du varenr, varetekst, produktfoto, pris samt "Indkøbsvogn" symbolet, som du bruger, når du vil lægge en vare til din indkøbsvogn. Hvis du ønsker at se mere detaljerede oplysninger om en vare, kan du klikke på varenr.

Huskeliste:

Huskelisten er din personlige "huskeseddel", som gemmes til dine næste besøg her i butikken. Det er derfor nødvendigt, at du er oprettet som kunde og logger ind, førend du kan tilføje varer til huskelisten. Hvis du ikke allerede er oprettet som kunde, har du mulighed for selv at registrere dig som kunde, når du forsøger at tilføje en vare til din huskeliste.

Når du har tilføjet en vare til huskelisten, er "Antal" som standard sat til "0". Du skal altså hver gang du besøger butikken selv indtaste det antal, du ønsker at bestille. Hvis du tilføjer varer og antal til din bestillingsliste uden at afsende ordren, kan du gemme "antal" til dit næste besøg ved at klikke på "Gem Antal"

Når du har indtastet antal for de varer, du ønser at bestille i dag, klikker du på "Overfør til indkøbsvogn".

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller sende en e-mail til salg@hp-supplies.dk

<- Tilbage